Keiharde dromen
Kd·682·Potjes
Door:

Categorie: Drama / Roman
Geplaatst op 28 november 2016 | Bijgewerkt: 21 juli 2018 om 05:42 uur.
Woorden: 1433 | Leestijd: circa 6 min.

Alleen voor ingelogde gebruikers. =)


18 reacties

 1. Moooooie post! Dank je wel!

  Kan je me alleen even helpen met deze zin die ik niet snap? Vast weer een woordgrapje wat ik óók graag wil zien 🙂
  'Ruim vroeger dan de afgesproken tijd waarbij de tweeling en de gasten zich te rusten hadden gelegd, waren zij opgestaan…'
  Hoe moet ik dat zien? Ik kan me voorstellen dat je je 'neerlegt' bij een afgesproken tijd. Of dat je jezelf te rusten legt 'op' een afgesproken tijd. Maar dit is een mengeling van beiden: je gebruikt het 'bij' van 'neerleggen' en het 'te rusten leggen' waar 'op' bij hoort. Of is dat nu juist het grapje en bedoel je toch het 'neerleggen bij'?

 2. O, haha! Ja, dat kan ook nog. Zo had ik het zelf niet bedoeld.

  Het "Potjes" hier sloeg in mijn bedoeling terug op de potjes jam en ander broodbeleg, in combinatie met het "kleine potjes hebben grote oortjes"-effect dat Joram hier vertoont. 

  Maar bedankt voor het ontdekken van deze onbedoelde, doch zeer gewaardeerde derde laag! 

 3. Oh, haha, nu heb jij een derde laag gevonden die ik nog niet zag denk ik, want ik bedoelde wel degelijk die kleine potjes met grote oren, die Joram niet alleen hier, maar ook eerder had in mijn ogen – al was het dan dat hij dingen zag die hij niet moest zien.

 4. corn flakes. -> bewust los geschreven?

  tafelskyline  -> 

  Dit keer zei Clara er niets van.  -> haha, ik kan me voorstellen dat ze liever heeft dat Joram het lepeltje erin laat staan dan dat 'ie hem eruit trekt. Dat wordt helemaal een knoeiboeltje.


Geef een reactie