Keiharde dromen
Kd·721·Vertrouwenskwestie
Door:

Categorie: Drama / Roman
Geplaatst op 23 september 2017 | Bijgewerkt: 21 juli 2018 om 05:53 uur.
Woorden: 807 | Leestijd: circa 4 min.

Alleen voor ingelogde gebruikers. =)


8 reacties

  1. Heel mooi! En kijk, die Dalarna doet niet voor Eliyna onder wat mij betreft. Prachtig hoe zij hier reageert en door die reactie niet alleen iets tegen Rixan zegt, maar ook indirect tegen Silvaeo en zijn familie. Twee dames aan wie je een koninkrijk wel zou toe vertrouwen zo op het eerste gezicht, die koningsdochters!

  2. Grappig eigenlijk. Ik vind dit een heel logisch hoofdstukeinde, terwijl jij er net een nieuw hoofdstuk begint. Ben eigenlijk wel benieuwd naar hoe jij je hoofdstukken indeelt: soms vallen die gewoon nog precies middenin een lopend verhaal. Mag ik daar naar vragen?

  3. Ja. Daar mag je uiteraard naar vragen. Ik kan er alleen geen antwoord op geven dat sluitend is voor alle hoofdstukwisselingen in Kd, behalve: ik zou de term "hoofdstuk" in Kd niet al te letterlijk nemen. De meeste hoofdstukken omvatten namelijk genoeg tekst om als compleet boekdeel te worden uitgegeven. Wat dat betreft zijn mijn posts vaak beter te omschrijven als hoofdstukken. Soms meerdere posts achter elkaar, soms solitaire posts, maar: de term hoofdstuk is niet heel… realistisch… in Kd.

    no 

     

     


Geef een reactie