8 reacties

 1. Ah, éindelijk dan toch… Ik zit er al wéken op te wachten! 
  Ik ga eerst even m'n plicht vervullen en hoop hem vanavond en anders morgen te lezen.

  Maar de zinnetjes die ik stiekem al eventjes gelezen heb, bevallen me wel!

 2. Dit is echt zo'n heerlijk lange post, waarvan het aan de ene kant jammer is dat hij niet verdergaat en aan de andere kant stopt hij toch ook weer op precies het juiste moment. Het slot is echt prachtig! Zou ook een heel mooie afsluiting kunnen zijn van een heel verhaal. (Alleen niet nu van dit verhaal, want er moeten nog wat vraagjes beantwoord worden )

  Die ezel is ook leuk! Heb vroeger zelf wel eens op zo'n dier gereden. Enne… ik kan me trouwens herinneren dat bij Marit en Lucia wel eens meer de ezel ter sprake geweest is… Dat was ook een Duitse toen… 

  Ook een heel mooi vriendin-moment zo! Een wijze vriendin is echt iets om heel dankbaar voor te zijn!

  Twee kleine puntjes die zomaar m'n gedachtewereld binnen kwamen gezweefd:
  *de dubbele vraagtekens bij de citaten van Lucia… Zelf zou ik denk ik dan eerder kiezen voor een combinatie van een vraagteken en een uitroepteken. Zeker omdat je ook het woordje wát al geaccentueerd hebt.
  * het tweede waar ik zomaar ineens aan moest denken is dat je ook het woordje ezelin zou kunnen gebruiken. Maar dat komt waarschijnlijk omdat er een liedje in m'n hoofd zit van Saul die daarnaar op zoek gaat. 

  #bevallen: ja Quizzy, míj wel… 

 3. Misschien is het goed om deze lange post nog eens terug te lezen? Dan is de overgang straks wat duidelijker naar de volgende post. Want die is onderweg! 't Is maar een korte, maar toch… ik ben weer bezig!


Geef een reactie