Keiharde dromen
Kd·762 Verdiepingen
Door:

Categorie: Drama / Roman
Geplaatst op 8 september 2018 | Bijgewerkt: 8 september 2018 om 11:13 uur.
Woorden: 1079 | Leestijd: circa 5 min.

Alleen voor ingelogde gebruikers. =)


9 reacties

 1. Pfffffffffff wat een week. 

  Leuke post, grappig om die wisselwerking te zien. Ik heb stiekem het idee dat al die opmerkingen van de militairen wel achterwege zouden blijven als de koning erbij was geweest.  Alsof ze nu toch iets meer zichzelf zijn en iets minder vast (hoeven te) houden aan het decorum. Het voelt een beetje alsof zij nu graag de leiding nemen, daar waar ze op andere momenten meer op de achtergrond waren. Met de koning en de koningin erbij denk ik dat ze iets minder korzelig zouden hebben gereageerd. Leuk om te zien.

  Ik vroeg me even af wat je bedoelt met het werkwoord 'rommelen' bij de afwachtende Harvoc. Ik zie rommelen vooral als een beetje prutsen, zonder systeem aan de gang zijn. Maar het kan ook zijn 'een dof geluid maken' of juist 'donderen' of 'roezemoezen'. 

  En die brede borst van Menkar  hahaha, daar moest ik wel even om lachen! Dacht ineens dat ik in een meisjesromannetje beland was 

  Gauw weer verder!

 2. #week: 

  Bedankt voor je leuke reactie, ondanks dat! 
  Ik hoop dat alles oké is aan jouw kant. Verhuizing gehad?

  #wisselwerking: Je hebt helemaal gelijk, al was ik verbaasd toen ik je reactie las. Dit soort sociale effecten heb ik niet eens gepland — net als toen aan het begin van de ·600-serie de jeugd onder leiding van Ishtaran het topje van het Paleis bezocht zie je hier inderdaad meer vrijheid in de houding van de aanwezige militairen. Grappig effect, bedankt dat je me erop wijst! Het gaat van mij uit nogal… natuurlijk, geloof ik. Zo natuurlijk dat het vanzelf lijkt te gaan — inderdaad afhankelijk van de aanwezigen bij de betreffende interactie. Leuk compliment, thanks!

  #rommelen: ik bedoel de versie die aan onweer doet denken. "Het rommelde in de verte…" Maar niet de boze blik van die ene smiley erbij denken, want dat is het hier weer helemaal niet! Meer een lage, brommende stem die niet geheel hardop spreekt. In het Engels zou "He muttered something under his breath…" een goede keuze zijn voor vertaling van de zin over Harvoc.

  #meisjesromannetje: romantiek vindt ook in Kd plaats. Als ik de mij bekende Kd-lezers tot nu toe tot nu toe eens overdenk, zou het misschien wel in dat genre passen.

  #verder: no

 3. Niks mis met romantiek hoor! 

  Enne, leuk dat ik je verraste met die opmerking over de wisselwerking.

  Voor wat betreft mijn week: nee, ik zou druk moeten inpakken maar ben meer bezig met wat andere mensen nodig hebben dan met wat ik zelf nodig heb. Dat heb je soms, dat je er echt even voor een ander wil zijn, maar dat het eigenlijk niet uitkomt. We krijgen 1 oktober de sleutel van het nieuwe huis, dus dan gaan we pas echt flink aan de bak, maar dozen inpakken kan nu al.


Geef een reactie