Toevlucht
T 8. Tijd
Door:

Categorie: Drama / Roman
Geplaatst op 10 mei 2016 | Bijgewerkt: 11 april 2017 om 09:53 uur.
Woorden: 361 | Leestijd: circa 2 min.

Dit verhaal staat op het moment voor een beperkt aantal lezers open, stuur me gerust een inboxberichtje als je meelezen wilt!


7 reacties

 1. Mooi dat je weer verder bent gegaan!
  Sluit prima aan op de post hiervoor.

  'Kristina schudde haar hoofd meelijdend.' -> voor mij klinkt 'Kristina schudde medelijdend haar hoofd.' logischer. Maar volgens mij heb jij over het algemeen wel een andere zinsvolgorde als ik. Heeft ook wel weer wat charmants! 

  Mooie laatste regel ook!

  Hopen dat je snel weer verder kunt! 

 2. Ja, de veelbetekenende blik op de klok… mail

  Inderdaad een korte, maar daarom niet minder waardevolle post. Hm, ik vraag me af… is het vreemd of opvallend dat Franz het niet met Jon over Nadia heeft gehad? In principe niet… Ik begin ook niet zomaar bij iedereen over mijn zus… Ik proef hier een beetje de eerste aanzet tot Het Mysterie van deze Queeste… 

  Ik ga met Anne mee in haar voorstel om *medelijdend* te gebruiken (i.p.v. meelijdend) — of het meer algemene ‘meelevend’, dat ik ervan verdenk er stiekem bij in geslopen te zijn.  Of ik de zinsvolgorde anders zou prefereren? Hm, nee. Maar dat ben ik dan weer. =)

  Ik zit ook klaar om verder te lezen, maar: take your time. 

 3. "andere volgorde als ik" Anne?? cheeky
  Sorry, ik kon het niet laten  

  Ik denk inderdaad dat het een verwarring tussen meelevend en medelijdend is. Ik kijk er nog naar.

  En nee, het hoeft inderdaad niet vreemd te zijn, ik noem mijn zusje eigenlijk ook nooit zomaar aan anderen, ook niet als ik ze zo af en toe spreek in de kerk. Dus of hier een aanzet is… de tijd zal het leren… en hopelijk niet teveel tijd 

  Bedankt voor jullie reacties!


Geef een reactie